BEEG blif BEEG
BEEG blif BEEG
Home
Over mij
Mijn familie
Fotos
Favoriete Links
Contacteer mij
Over mij

Wat Informatie

Mijn naam is Ton Kitzen.

Ik ben geboren te Grevenbicht in de provincie limburg in Nederland

Ik ben nu 49 jaar oud.
Woonachtig in Grevenbicht , getrouwd met Karin Coulen en heb twee kinderen Karlijn en Maaike.

Ik werk bij DSM Limburg BV in Geleen, waar ik binnen de business unit Elastomers(wij maken rubber), als instructiecoordinator werkzaam ben.

Mijn grootste hobby is vakbondswerk, als je denk dat de regering nu zegt samen en sterk, het grondbeginsel van de vakbond is solidariteit, de beide woorden in elkaar verenigd.

Als vakbondsman ben ik binnen de bedrijfsafdeling DSM/SABIC (met 1700 leden) voorzitter van deze afdeling en zit namnes deze afdeling ook in de bondsraad van FNV bondgenoten( het parlement van de bond).
Tevens zit ik in de CAO onderhalingsdelegatie van DSM/SABIC en hoe mij bezig met de individuele belangenbehartiging van medewrekers binen DSM/SABIC.
Ook ben ik lid van de OR Elastomers, waar ik de functie van secretaris vervul en afgevaardig naar de GOR van DSM limburg bv.

Andere hobby's zijns dat ik al meer als dertig jaar jeugdleider ben binnen de vv Armada en dat nog altijd met veel plezier doe.

Ik ben voorziter van de Dorpsraad Grevenbicht-Papenhoven-Schipperskerk,

In vastelaovendstijd vier ik vastelaovend als lid van de road van elf van de vv de Zawpense

Belangrijk vind ik om op te komen voor je medemensen, dat zie je ook aan de zaken die allemaal onderneem, de mens staat centraal.

Mijn lijfspreuk is :
Wie goed is voor anderen is ook goed voor zichzelf

 
HomeOver mijMijn familieFotosFavoriete LinksContacteer mij